Dette skjer i Hallingdal Tilbake til søk
Velkommen til en helaften på Kikut Bistro på utvalgte dager. © SkiGeilo
A la carte på Kikut Bistro

Velkommen til en helaften på Kikut Bistro på utvalgte dager.

Kikut Bistro, ved foten av Toppheisen, er det perfekte stedet for lunsj eller middag, enten du har ski på bena, kommer til fots eller med bil. Her, 1000 meter over havet, kan du nyte eksklusive retter tilberedt med de ferskeste lokale råvarene, tilpasset både voksne og barn. Den innbydende atmosfæren, med rustikke tømmervegger og en avslappet lounge-stemning, gjør bistroen ideell for et måltid mellom skikjøringen, eller en rolig kveld etter en dag i fjellet.

Kikut Bistro arrangerer À la carte fra kl 16.00 til 21.00. Mat må bestilles innen kl 20.00

Lørdag 22.02.25 – À la carte + Lokal ostesmaking
Fredag 28.02.25 – À la carte & Kveldsåpent

Lørdag 01.03.25 – À la carte + Whiskey maker's dinner
Lørdag 15.03.25 – À la carte & Kveldsåpent
Lørdag 22.03.25 – À la carte & Kveldsåpent
Lørdag 29.03.25 – À la carte + Chef's special

Lørdag 05.04.25 – À la carte & Kveldsåpent
Palmelørdag 12.04.25 – À la carte + Côte de boeuf night
Onsdag 16.04.25 – À la carte & Kveldsåpent
Skjærtorsdag 17.04.25 – À la carte & Kveldsåpent
Langfredag 18.04.25 – À la carte & Kveldsåpent
Påskeaften 19.04.25 – À la carte & Kveldsåpent

Med forbehold om feil og endringer, se oppdatert kalender på skigeilo.no Teksten er kopiert fra nettside til SkiGeilo



  • Tidspunkt:
    lørdag22.02.2025Kl. 16:00 - kl. 21:00
    fredag28.02.2025Kl. 16:00 - kl. 21:00
    lørdag01.03.2025Kl. 16:00 - kl. 21:00
    lørdag15.03.2025Kl. 16:00 - kl. 21:00
    lørdag15.03.2025Kl. 16:00 - kl. 21:00
    lørdag22.03.2025Kl. 16:00 - kl. 21:00
    lørdag29.03.2025Kl. 16:00 - kl. 21:00
    lørdag05.04.2025Kl. 16:00 - kl. 21:00
    lørdag12.04.2025Kl. 16:00 - kl. 21:00
    onsdag, torsdag, fredag, lørdag16.04.2025 - 19.04.2025Kl. 16:00 - kl. 21:00

  • Kontaktinfo:Tlf: 32090000 - Email: booking@skigeilo.no