Velkommen til en helaften på Kikut Bistro på utvalgte dager.
Kikut Bistro, ved foten av Toppheisen, er det perfekte stedet for lunsj eller middag, enten du har ski på bena, kommer til fots eller med bil. Her, 1000 meter over havet, kan du nyte eksklusive retter tilberedt med de ferskeste lokale råvarene, tilpasset både voksne og barn. Den innbydende atmosfæren, med rustikke tømmervegger og en avslappet lounge-stemning, gjør bistroen ideell for et måltid mellom skikjøringen, eller en rolig kveld etter en dag i fjellet.
Kikut Bistro arrangerer À la carte fra kl 16.00 til 21.00. Mat må bestilles innen kl 20.00
Lørdag 22.02.25 – À la carte + Lokal ostesmaking
Fredag 28.02.25 – À la carte & Kveldsåpent
Lørdag 01.03.25 – À la carte + Whiskey maker's dinner
Lørdag 15.03.25 – À la carte & Kveldsåpent
Lørdag 22.03.25 – À la carte & Kveldsåpent
Lørdag 29.03.25 – À la carte + Chef's special
Lørdag 05.04.25 – À la carte & Kveldsåpent
Palmelørdag 12.04.25 – À la carte + Côte de boeuf night
Onsdag 16.04.25 – À la carte & Kveldsåpent
Skjærtorsdag 17.04.25 – À la carte & Kveldsåpent
Langfredag 18.04.25 – À la carte & Kveldsåpent
Påskeaften 19.04.25 – À la carte & Kveldsåpent
Med forbehold om feil og endringer, se oppdatert kalender på skigeilo.no Teksten er kopiert fra nettside til SkiGeilo
- Tidspunkt:
lørdag 22.02.2025 Kl. 16:00 - kl. 21:00 fredag 28.02.2025 Kl. 16:00 - kl. 21:00 lørdag 01.03.2025 Kl. 16:00 - kl. 21:00 lørdag 15.03.2025 Kl. 16:00 - kl. 21:00 lørdag 15.03.2025 Kl. 16:00 - kl. 21:00 lørdag 22.03.2025 Kl. 16:00 - kl. 21:00 lørdag 29.03.2025 Kl. 16:00 - kl. 21:00 lørdag 05.04.2025 Kl. 16:00 - kl. 21:00 lørdag 12.04.2025 Kl. 16:00 - kl. 21:00 onsdag, torsdag, fredag, lørdag 16.04.2025 - 19.04.2025 Kl. 16:00 - kl. 21:00
- Kontaktinfo:Tlf: 32090000 - Email: booking@skigeilo.no